IN VIVO I TRUBAČI


IN VIVO i Trubači orkestar ,,Južni Izvor”

IN VIVO  i Trubački orkestar ,, Južni Izvor” saradjivali su tokom snimanja spota za novu pesmu koja se zove ,, U petak”

Premijera ove pesme i spota je bila 21.04.2017 god. bas u petak kako se i zove ova pesma.

Pogledajte spot

Galerija Slika sa snimaja spota

IN VIVO GRUPA

In vivo – srpska je muzička grupa koju čine Igor Maljukanović i Neven Živančević. Bend postoji od februara 2007. godine, a ono što je na neki način razlikovalo ovu grupu od ostatka estrade je način na koji su došli do svoje publike. Naime, muzički sajt www.folkoteka.com , koji vodi Zlatko Tahirović, prvi je stao iza ovog mladog dueta.

Biografija IN VIVO GRUPE

Neven Živančević — Rođen 30. 6. 1985. godine. Odrastao na Banjici gde je završio Osnovnu školu Bora Stanković. Zanimljivo je da je košarku trenirao sa Markom Kešeljom, vaterpolo sa Filipom Filipovićem i Slobodanom Nikićem, a išao u istu školu sa Novakom Đokovićem. Od malih nogu je pokazivao ljubav prema crtanju i prateći bratove stope upisao srednju dizajnersku školu u Beogradu. U tim srednjoškolskim danima se javila ljubav prema muzici. Počinje da radi hip hop muziku i tada nastaju njegovi prvi tekstovi. Stupa u kontakt sa školskim drugom Igorom i tada nastaje ideja o osnivanju grupe, koja je kasnije prerasla u projekat In Vivo. Nakon srednje škole, upisuje Visoku školu primenjenih umetnosti gde kao diplomski rad uzimam vizuelni identitet sastava In Vivo.
Igor Maljukanović — Rođen 6. 9. 1985. godine. Odrastao je na Banjici gde je završio Osnovnu školu Bora Stanković. Kao mlad se oprobao u sportovima kao što su košarka, plivanje, vaterpolo… Pokazivao je talenat za muziku još od malih nogu pa je završio i Osnovnu muzičku školu Mokranjac u Beogradu. Završio je srednju železničku školu, smer telekomunikacije. Upravo u periodu srednje škole javlja mu se i želja za stvaranjem muzičkim i komponovanjem, pa nakon obnovljenog kontakta sa školskim drugom Nevenom, nastaje duet In Vivo. Upisao je informatiku, ali je nakon završene prve godine shvatio da je muzika njegov životni put pa prelazi na BK akademiju, smer muzička produkcija.

 

Deo teksta preuzet, Izvor:  Wikipedija