Metropol Palace gostovanje Trubača


Trubači Beograd orkestar ,,Južni Izvor” gostovanje u Hotelu Metropol Palace

Metropol Palace  nudi lično angažovanje posvećenih organizatora venčanja kako biste bili sigurni da će svaki korak Vašeg značajnog dana i proslave biti pažljivo isplaniran do najsitnijih detalja, a Vaša očekivanja ispunjena.

Na raspolaganju Vam je njihova pomoć u vezi sa svim detaljima proslave – od izbora menija i cvetnih aranžmana do svadbene torte. Posetite zvanicni sajt Hotela Metropol Palace na ovom linku.

Izvor: www.metropolpalace.com

Nedavno gostovanje trubačkog orkestra ,,Južni Izvor”

Trubači Beograd orkestar,,Južni Izvor” nedavno je gostovao na jednoj svadbi u hotelu ,,Metropol Palace” jedan od elitnih Beograskih hotela.

Fantastična prilika da trubački orkestar,,Južni Izvor”  opet oduševi sve prisutne goste svojim profesionalnim nastupom i fantatičnom muzikom.

Profesionalni nastup, izvodjenje kvalitetne muzike, fantastična atmosvera sve to možete očekivati od trubačkog orkestra,,Južni Izvor”.

Zato je ovaj orkestar veoma popularan, i često rezervisan za razna slavlja, tako da ako planirate trubače za neko Vaše slavlje, ne gubite vreme, telefon u ruke i što pre nazovite…